top of page
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
Kövess Engem
No tags yet.
Címkék
Legújabb bejegyzések
Kiemelt bejegyzések

Tapasztalataim az ízületvédőkkel


gpa8e0dd9e9aa33d7f5cf58236ca89a151.png

Múlt héten olvastam a wolfbody.hu blogjában a Labrada Elasti Joint ízületvédőről. Arra gondoltam ezen a héten erről a termékről fogok Nektek írni. Az Elasti Joint-ot már évek óta ismerem és használom, sőt tanítványaimnak is ezt javaslom. Évekkel ezelőtt amikor Jani barátom adott nekem egy dobozzal, hogy próbáljam ki bevallom nem igazán csigázott fel a dolog, már ezer féle ízületvédőt ismertem, de természetesen kipróbáltam. Az első meglepetés egy hét múlva jött, mindig is rossz volt a térdem nyikorgott kattogott, egyik edzésen észrevettem, hogy ez megszűnt. Este gondolkoztam, ez vajon mitől lehet, aztán rájöttem az egyértelmű válaszra.... Elasti Joint! A térdfájdalmam végül hála a csodaszernek teljesen megszűnt, persze azóta is csak ezt szedem.

Kicsit utána néztem a dolgoknak, kiderült, hogy az Elasti Joint-ban van a legtöbb hatóanyag a vetélytársai közül. A porcerősítők glükozamint, kondroitint, msm-t és kollagént tartalmaznak főként, de a legtöbb termékből ez utóbbi összetevő hiányzik.

Egy szóval Mindenkinek ajánlom a Labrada Elasti Joint aki legalább kétszer egy héten sportol, vagy ízületi bántalmakkal küzd.

store_elastijoint.png

#ízületvédő #elastijoint

bottom of page