top of page

MIÉRT Ő AZ EDZŐM?

Dezslik Magdolna

 

Voltak zokogós, és voltak nagyon vigyorgós edzéseink. Hű, de sokszor szidtam közben Istvánt magamban összeszorított foggal,  de valamit biztosan tud, mert még tüdőgyulladással is mentem hozzá edzeni. Levegőt ugyan nem kaptam, de az Istvánnal töltött időben ez egyébként sem szokatlan. :-)

Hálás vagyok, mert az eddig együtt töltött egy év alatt 4 számmal csökkent a ruhatáram mérete. Pedig a névnapomra egy 30 dekás Milka csokit kaptam tőle, a következő mondattal: "Edd csak meg nyugodtan, holnap tuti ledolgozod!"

 

 

Nagy Adrienn
 

2011 január óta ismerem Istvánt. Akkor jártam először a Gildában, és szimpátia alapon hozzá fordultam, hogy adjon pár okos tanácsot a testmozgással kapcsolatban, stb... Az egyik legjobb döntésemnek bizonyult! :) Tőle tanultam meg, hogyan hozzam ki magamból a legjobbat, és hogy mennyi mindenre képes vagyok - olyan teljesítményre is, amit nem is gondoltam volna magamról! Megmutatta, hogyan használjam helyesen a gépeket és a saját testemet egyaránt - mindezt igazi szakértelemmel és profizmussal. Amit külön szeretek benne, hogy mindig a saját adottságaimhoz képest értékelt és kritizált. A non plus ultra pedig, hogy az edzések mindig remek hangulatban telnek! Vele úgy érzem, hogy kilépek a hétköznapi gondokból. Azt hiszem/remélem, elmondhatom, hogy az elmúlt két évben edzőtársakból barátokká váltunk. Mindezekért hálás vagyok neki!

 

 

 

bottom of page