top of page
Testépítés

 

Miben más a TRX mint a súlyzós edzés? Annyiban, hogy a saját testsúlyoddal terheled magad. A terhelést a kötéltől való távolságoddal növeled vagy csökkented. Minél közelebb állsz, annál nagyobb terhelést adsz a szervezetednek.

 

Kismama TRX

 

A várandósoknak összeállított gyakorlatok azoknak a kismamáknak is segítséget nyújtanak, akik nem sportoltak, sőt orvosuk a túlsúly miatt diétát javasol. Ám az addig komolyan edző anyukáknak is megfelelő mozgásforma a kilenc hónapra..

Rehabilitáció

 

Ha elmész egy jól felszerelt kórházba,ahol a gyógytornász egy kicsit jártas a modern sporteszközökben, akkor ott ismegtalálod a TRX hevedereket. A TRXhevederek ugyanis alkalmazhatók a rehíbilitációsterápiában is.

 

EDZÉSEIM

Súlyzók, gépek nélkül – egyszerűen egy hevederrel – fogynak, izmosodnak Hollywood sztárjai is. A modellek, színésznők csodás dekoltázst, karcsú derekat, a férfiak pedig kockás hasat és látványos izmokat akarnak. A TRX-el mindenkinek teljesül a kívánsága. Nincs szükség súlyzókra, hiszen a saját testünkkel dolgozunk. Nem kell megtanulni, különböző gépek beállításait, mert nincs is rájuk szükség. Egyszerű és hatékony gyakorlatok vannak, melyeket szinte mindenki el tud végezni. 

Mi az a TRX ?

Fogyni szeretnék

 

A fogyókúrás csodatabletták helyett,inkább vegyél egy jó edzőcipőt, és kezdjmozogni. Ha sportolsz, több izmod lesz,ami azt is jelenti, hogy gyorsabbanfelhasználod a bevitt kalóriákat.Vékonyabb leszel, és nem rengő csípőt,hanem ringó csípőt rejt a ruhád.

 

bottom of page